ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ LAB:NEW CREATORS GREECE

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ LAB by Marni Films

NEW CREATORS GREECE


Αναζητώντας τους Next Generation Creators


Έχεις κολλήσει με τα music video των Labrinth; Θεωρείς ότι ο David Dobrik έχει δημιουργήσει τα Φιλαράκια της επόμενης γενιάς; Έχεις ενθουσιαστεί με τα fashion films του Nowness; Πιστεύεις ότι έχεις το επόμενο οπτικοακουστικό προϊόν για το Instagram; Νιώθεις ότι θέλεις να καταρρίψεις τα 90 λεπτά ενός κινηματογραφικού έργου; Είσαι μέρος μιας ομάδας που δημιουργεί υβριδικές αφηγήσεις; Συνεχίζεις να έχεις απορίες;


To Lab της Marni Films προσκαλεί όλους τους video artists και film creators να συμμετέχουν στον νέο Διαγωνισμό του LAB, NEW CREATORS GREECE. Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει.


Το Lab αγκαλιάζει ένα ευρύ φάσμα των οπτικοακουστικών μέσων, όπως animation, music video, fashion films, art films, documentaries και visual narratives και ενδιαφέρεται να δει δουλειές όλων των δημιουργών video που ζουν και δουλεύουν στην Ελλάδα. Σκοπός του είναι να παρουσιάσει μερικά από τα πιο συναρπαστικά και ανατρεπτικά βίντεο στην χώρα.


Για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό οι δημιουργοί μπορούν να στείλουν στο lab@marnifilms.gr με subject LAB/NEW CREATORS GREECE το link από το βίντεο που αποτελεί την καλύτερη σκηνοθετική δουλειά τους μέχρι τώρα, μαζί με link του portfolio ή/και website τους, καθώς και μια πρόταση για ένα project που θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν. Προθεσμία 20 Δεκεμβρίου.


Tο βίντεο που θα εντυπωσιάσει περισσότερο την ομάδα του LAB, σε συνδυασμό με την πιο ευφάνταστη και καινοτόμα πρόταση θα κερδίσει ένα full production service από το LAB για να γυριστεί το προτεινόμενο project μέσα στον Ιανουάριο και να είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του μήνα.


Στείλτε μας να δούμε το έργο σας.NEWS